Breaking News
26 Ιανουαρίου 2017

 

Ο Πλατανιάς νίκησε 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα στα Περιβόλια, στον πρώτο αγώνα τους για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και πήρε ένα μικρό προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς την 1η Φεβρουαρίου.


Οι γηπεδούχοι έχασαν πάντως πολλές και καλές ευκαιρίες όχι μόνο για να διευρύνουν το σκορ αλλά και να τελειώσουν με την πρόκριση από σήμερα. Στο 38΄ ο Σίγκνεβιτς έκανε εξαιρετική κίνηση, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και άνοιξαν το σκορ νωρίς. Στο 49΄ ο Γουνδουλάκης βρήκε τον Αποστολόπουλο, ο οποίος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.
Στο 65΄ ο Σίγκνεβιτς έβγαλε τετ α τετ τον Μενδρινό, αλλά ο Περιστερίδης απέτρεψε την παραβίαση και κράτησε ζωντανό τον ΠΑΣ. Στο 83΄ ο Ντεβέσα βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, καθυστέρησε, όμως να σουτάρει και τον πρόλαβε ο Μιχαήλ.
Ένα λεπτό αργότερα και ύστερα από κόρνερ ο Καρυπίδης βρέθηκε μόνος στη μικρή περιοχή, όμως η κοντινή κεφαλιά του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι..
Στο 87΄ ο Πλατανιάς έχασε ακόμη μια ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Γιορέντε βρέθηκε τετ α τετ με τον Περιστερίδη, αλλά ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του ΠΑΣ κράτησε ζωντανή την ομάδα του, όπως και στο σουτ του Μανούσου, στο 92΄.
naftemporiki.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics