Breaking News
02 Μαρτίου 2017

Ο Πλατανιάς τοποθετείται επίσημα για το "στεγνό καθάρισμα" στο ΟΑΚΑ από τον Τάσο Σιδηρόπουλο, εκδίδοντας ανακοίνωση με αφορμή την… ανακάλυψη πέναλτι και κόκκινης στον Μπανανά στο 12’ της ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Οι "ερυθρόλευκοι" με ειρωνική διάθεση τον αναφέρουν ως τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή και τονίζουν ότι όπως φάνηκε δεν γνωρίζει ούτε τους κανονισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον… καλύτερο Ελληνα διαιτητή για την ευκαιρία που έδωσε στην ομάδα μας να διεκδικήσει το μερίδιό της από την αποψινή αναμέτρηση.

Αναρωτιόμαστε βέβαια, μετά και την σημερινή του… εξαιρετική διαιτησία πόσα λάθη θα συγχωρεθούν ακόμα, σε έναν ρέφερι ο οποίος όπως φάνηκε δεν γνωρίζει ούτε τους κανονισμούς. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics