Breaking News
12 Μαρτίου 2017

Σε απόσταση αναπνοής από την πέμπτη θέση και τα play off της Σούπερ Λιγκ βρίσκεται ο Πλατανιάς, μετά τη νίκη του 1-0 επί της ουραγού Βέροιας στα Περβόλια για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Μουνάφο πέτυχε το γκολ στο 30 λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αριθμητικό μειονέκτημα στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, λόγω αποβολής του Αντονιάν στο 22΄.
 Η ομάδα του Παράσχου δημιούργησε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με κορυφαία τη φάση του 59΄ όταν ο Γιώργος Γιακουμάκης «φλέρταρε» με το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής, όμως είδε τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι από το «ψαλίδι» που επιχείρησε.

Διαιτητής: Νεοφυτιάδης

Κίτρινες: Γιορέντε, Μενδρινός, Σίγκνεβιτς - Λόπεθ, Αντονιάν, Καπετάνος, Σισοκό

Κόκκινη: Αντονιάν (22΄ -δεύτερη κίτρινη)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά (46΄ Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (71΄ Στανισάβλιεβιτς), Γιορέντε (79΄ Ντίντακ Ντεβέσα), Γιακουμάκης, Μανούσος, Σίγκνεβιτς.

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Καλί, Αντονιάν, Μπαλάφας (69΄ Μπελάιντ), Τομάς, Κάλβο, Σαρπόνγκ (73΄ Μίλιεβιτς), Στόιτσεφ (46΄ Σισοκό), Καπετάνος.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics