Breaking News
03 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση, με την οποία παίρνει θέση, για όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς.

 

Μεταξύ άλλων, η χανιώτικη ομάδα υπογραμμίζει πως οι όποιες δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της εκφράζουν μόνο τους ίδιους και η θέση του Πλατανιά εκφράστηκε με την ανακοίνωση που βγήκε μετά το παιχνίδι στο Φάληρο και με τις δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ.

Παράλληλα, ο Πλατανιάς ξεκαθάρισε τι ισχύει με τις περιπτώσεις των Αποστολόπουλου και Μανούσου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πλατανιάς:

H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, παρακολουθώντας τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής:

Όσον αφορά στα γεγονότα της 1ης Απριλίου στο Καραϊσκάκη, τοποθετήθηκε τόσο με επίσημη ανακοίνωση λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς και με δηλώσεις του προέδρου της ΠΑΕ, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη.

Όλο το αυτό το διάστημα, παίκτες της ομάδας μας έχουν αναφερθεί δημόσια για τα γεγονότα. Οι δηλώσεις αυτές -ό,τι και να αναφέρουν σχετικά με το συγκεκριμένο παιχνίδι- εκφράζουν αποκλειστικά του ίδιους και όχι την ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, η οποία παραμένει αντίθετη στις δημόσιες τοποθετήσεις παικτών, προκειμένου να μην διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα.

Αναφορικά με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, από την περασμένη Παρασκευή ο συγκεκριμένος δεν έχει δώσει σημεία ζωής και δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν παράγοντα της ομάδας μας, ούτε με μέλος του προπονητικού επιτελείου, παρά τις δεκάδες κλήσεις που του έχουν γίνει, θέτοντας -ουσιαστικά- εαυτόν εκτός ομάδας.

Σχετικά με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Μανούσο, επειδή αθέτησε συγκεκριμένες και ρητές εντολές της διοίκησης αναφορικά με τις δημόσιες τοποθετήσεις παικτών για το εν λόγω παιχνίδι, κλήθηκε άμεσα σε απολογία.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη, βρίσκεται αυτή την στιγμή εν μέσω μιας διαμάχης τρίτων και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να έχει τον ρόλο του βατραχιού, το οποίο θα ποδοπατήσουν τα βουβάλια.

Από κει και πέρα, για όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη, μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη κληθεί από την ποινική δικαιοσύνη όπου και καταθέτουν. Διαβεβαιώνουμε, δε, ότι η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θα πράξει το αυτονόητο και αυτό που αρμόζει στο ήθος της.

Σταματά, δε, να ασχολείται με ένα θέμα που αφορά πλέον άλλους (εκτός φυσικά αν της ζητηθεί εκ νέου από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας) και θα κάνει τα πάντα για να διαφυλάξει την ηρεμία της.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics