Breaking News
11 Αυγούστου 2017

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 τον Πλατανιά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΟΑΚΑ.

Η «ένωση» αν και δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι στη συνέχεια βρήκε ρυθμό και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες. Στο 9' οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με αυτογκόλ του Μάνταλου. Στο 18' ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε το πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση κι έκανε το 1-1. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Σιμόες στο 49΄.

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Μπακάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Τρίστασον, Λιβάγια.
Αγωνίστηκαν επίσης οι: Αλμέιδα, Γαλανόπουλος και Σιμόες, Κλωναρίδης, Πατίτο και Βινίσιους, Γιούσης, Μπάμπης και Γιαννούτσος

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Παράσχος): Ομπερχάουζεν, Ντικαμόνα, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Κρος (30? Στάμου), Πατράλης, Γιορέντε, Στάθης, Ντεβέσα, Μπουντνικ, Νσικουλού. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βάντερσον, Κοκκαλάς, Γκριζιέλακ, Παπανικολάου, Στανισάβλιεβιτς, Ουές, Γκουρτζίνερ.
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics