Breaking News
13 Οκτωβρίου 2017

Να βρεθεί λύση από τον Υπουργό περιμένει η Football League, όπως δήλωσε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.


Για «ωμό εκβιασμό» της Επιτροπής έκανε λόγο ο πρόεδρος της Football League. Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος με δηλώσεις του στο liganews τόνισε ότι «το πρωτάθλημα βρίσκεται στον αέρα», μίλησε και στον «Yellow Radio» επισημαίνοντας ότι τα προβλήματα είναι... βουνό.

Αναλυτικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δήλωσε:
«Είναι εκβιαστικό αυτό που κάνει η επιτροπή. Τελευταία στιγμή είναι δυνατόν να παραιτούνται; Πάλι αναβολή, πάλι δεν θα ξέρουμε πότε να ξεκινήσουμε, πάλι οι ομάδες θα περιμένουν. Τελευταία στιγμή το μάθαμε ότι παραιτήθηκαν, πάλι θα μπούμε σε διαδικασία αναμονής. Πήρα την Τετάρτη στην Επιτροπή και δεν ήταν κανένας υπεύθυνος, μόνο ένας υπάλληλος. Περιμένουμε να λάβει μέτρα ο Υπουργός και να βρει λύσεις. Περιμένουμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να κλείσουμε χορηγίες, δεν έχουμε έσοδα από πουθενά. Περιμένουμε να μας πει ο Υπουργός τι θα κάνουμε για να κάνουμε την επόμενη μέρα ένα συμβούλιο και άμα χρειαστεί θα ξεκινήσουμε χωρίς την άδεια της επιτροπής.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει, δεν είναι δικό μας πρόβλημα που 10 ημέρες πριν μας «κρεμάνε» με αυτόν τον τρόπο. Είμαστε διατεθειμένοι να το ξεκινήσουμε, δεν θα υποκύψουμε σε αυτόν τον «ωμό» εκβιασμό. Εγώ ήρθα, γιατί ήθελα να βοηθήσω, αλλά δεν θα τα βάλω και με το κράτος. Τρίτη ή Τετάρτη λογικά θα κάνουμε ένα υποχρεωτικό συμβούλιο με τις ομάδες. Περιμένουμε να έρθουμε σε επαφή με τον Υπουργό για να μας πει και αυτός τι να κάνουμε. Δεν αντέχεται άλλο αυτή η ταλαιπωρία. Άμα δεν θέλουν να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ας μας το πουν να το «κλείσουμε το μαγαζί». Φτάνει άλλο να μας «πυροβολάνε» συνέχεια».
liganews.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics