Breaking News
13 Νοεμβρίου 2017

Ο Μάνουελ Ρόκα είχε την ευκαιρία την Δευτέρα να γνωρίσει και να προπονήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του Πλατανιά.


Ο Μάνουελ Ρόκα είναι και επίσημα προπονητής του Πλατανιά από τη Κυριακή και τη Δευτέρα (13/11) έκανε τη πρώτη του προπόνηση με την ομάδα των Χανίων γνωρίζοντας και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός μετά την παρουσίαση του από τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μανώλη Μαθιουλάκη μίλησε στους παίκτες της ομάδας και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθηση ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία θα επιτευχθεί. Παράλληλα ζήτησε σκληρή δουλειά από όλους, αρχής γενομένης από σήμερα.

Από εκεί και πέρα στην πρώτη του προπόνηση, ο κ. Ρόκα έδωσε έμφαση στις ασκήσεις κατοχής με στόχο την αλλαγή από επίθεση σε άμυνα.

Ο Βάντερσον ακολούθησε το πρόγραμμα σε πιο συντηρητικό όμως ρυθμό και αναμένεται την Τρίτη να ανεβάσει στροφές, ενώ ατομικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει μέχρι και την Τρίτη ο Κοροβέσης και από την Τετάρτη θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Τέλος ο Κρος έκανε ατομικό πρόγραμμα, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics