Breaking News
17 Νοεμβρίου 2017

Ο Γιώργος Παράσχος εξέφρασε την πικρία του για τις δηλώσεις του προέδρου του Πλατανιά.

 

Στην παρουσίαση του νέου προπονητή του Πλατανιά, Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης, μίλησε και για τον πρώην τεχνικό της ομάδας, τον Γιώργο Παράσχο.

Τα όσα είπε, ενόχλησαν τον Παράσχο ο οποίος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι πολύ για τα όσα είπε ο πρόεδρος του Πλατανιά. Κρίμα, έσβησε μονοκοντυλιά η εκτίμηση που υπήρχε. Δεν μπόρεσε να αναγνωρίσει τα χρόνια της προσφοράς στην ομάδα, ούτε και το γεγονός ότι ο Πλατανιάς, που τα προηγούμενα χρόνια ήταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, έκανε την καλύτερη της πορεία στο πρωτάθλημα.

Αν κάτσουμε να μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να δώσουμε τροφή σε τρίτους. Και είναι σίγουρο ότι σε μια τέτοια περίπτωση ο μόνος που δεν θα βγει κερδισμένος θα είναι η ομάδα, απέναντι στην οποία δεν θέλω να είμαι αγνώμων και αχάριστος αφού πέρασα δυόμιση εξαιρετικά χρόνια. Το τι είπαμε και τι δεν είπαμε το ξέρω εγώ και αυτός. Και να είναι σίγουρος πως αν βρεθούμε ποτέ στο ίδιο πεζοδρόμιο δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα κατέβει». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics