Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2017

Με δυο γκολ... ζωγραφιές ο Βασιλακάκης πήρε την «σκυτάλη» από τον Γιαννιώτη που έπιασε πέναλτι σε κομβικό σημείο και ο Ατρόμητος έκανε την ανατροπή (από 1-0 σε 1-3) στα Χανιά αφήνοντας στο βυθό τον Πλατανιά και μένοντας στο -3 από την κορυφή! Σκόρερ και ο Ουάρντα, μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Μπούντνικ.

 

Ατρόμητος και με ανατροπή! Οι Περιστεριώτες, για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποιώντας μια πραγματικά κάκιστη εμφάνιση. Όμως, στην επανάληψη έδειξαν το γνωστό τους φετινό πρόσωπο και με πρωτεργάτες τους Γιαννιώτη, Βασιλακάκη έφτασαν στη νίκη με 1-3 κόντρα στον μαχητικό και άτυχο Πλατανιά.



Έτσι έπαιξαν

Ο Μανουέλ Ρόκα, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Κοκκκαλάς ήταν στο τέρμα, με τους Στάμου Ντικαμονά στα στόπερ, δεξί μπακ ο Στάθης και αριστερό ο Βάντερσον. Αμυντικοί μέσοι οι Δημούτσος, Αγγελόπουλος, δεκάρι ο Ντεβέσα, δεξί εξτρέμ ο Κοροβέσης, αριστερό ο Ενσικουλού και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπούντνικ.

Ίδια συνταγή και από τον Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός έβαλε τον Γιαννιώτη στο τέρμα, με τους Χατζηισαΐα, Ρισβάνη μπροστά του. Δεξί μπακ ο Κιβρακίδης, αριστερό ο Γιαννούλης. Αμυντικοί μέσοι οι Μάντσον, Ούμπιδες, δεκάρι ο Βασιλακάκης, δεξιά ο Ντιγκινί, αριστερά ο Ουάρντα και στην κορυφή ο Ντάουντα.

«Κοιμισμένος» Ατρόμητος, τρομερός Πλατανιάς


Το παιχνίδι άρχισε να δείχνει από τα πρώτα λεπτά πως ο Πλατανιάς πατούσε καλύτερα μέσα στο γήπεδο. Οι Κρητικοί έδειχναν πιο ομάδα από τον Ατρόμητο και άρχισαν να απειλούν από τα πρώτα λεπτά την εστία του Γιαννιώτη και στο 20λεπτο είχαν 5 τελικές έναντι 1 των Περιστεριωτών!

Βάση της εικόνας του αγώνα, στο 22' ήρθε κι αυτό που άξιζε ο Πλατανιάς, το γκολ. Ο Δημούτσος έκλεψε από τον Ντάουντα που κράτησε χωρίς λόγο υπερβολικά πολύ ώρα την μπάλα, πέρασε στον Ντίντακ, αυτός πέρασε στον Ενσικουλού ο οποίος απέναντι στον Γιαννιώτη πλάσαρε για το 1-0. Από εκεί και μετά κανείς θα περίμενε από τον Ατρόμητο να ανεβάσει την απόδοσή του.

Αντίθετα όμως, ο Πλατανιάς συνέχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο! Στο 33' μάλιστα, έφτασε κοντά και στο 2-0, αλλά το σουτ του Νταβέσα το απέκρουσε ο Γιαννιώτης, όπως έκανε και στην κεφαλιά του Ντικαμονά ένα λεπτό αργότερα. Κάπως έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Τον κράτησε ο Γιαννιώτης, τον... απογείωσε ο Βασιλακάκης!

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πλατανιά. Στο 46' ο Ρισβάνης έκανε πέναλτι στον Ενσικουλού, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπούντνικ, αλλά ο Γιαννιώτης με δύσκολη επέμβαση κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βασιλακάκης...

Αφού πρώτα ο Μπούντνικ δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στο 58' όταν βρέθηκε απέναντι στον Γιαννιώτη, ο Έλληνας άσος πήρε το... όπλο του! Στο 61', είδε τον Ντάουντα να του βγάζει μια εξαιρετική μπαλιά από τα δεξιά και εκείνος με ένα απίθανο ανάποδο ψαλιδάκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ισοφάριση. Αλλά αυτή ήταν μόνο η αρχή...

Η πίεση των Περιστεριωτών αυξήθηκε, στο 65' απείλησαν με το φάουλ του Ουάρντα και στο 71' έφτασαν στην ολική ανατροπή. Ο Ντάουντα πέρασε στον Ουάρντα, αυτός είδε Στάμου και Βάντερσον να... τρακάρουν και την μπάλα να εμφανίζεται μπροστά του. Φυσικά πλάσαρε τον Κοκκαλά και διαμόρφωσε το 1-2.

Το... κερασάκι ο Βασιλακάκης με νέα γκολάρα!

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης είχε αποφασίσει πως θα... πάρει τον τίτλο του MVP από τον Γιαννιώτη και το έκανε. Στο 76', έκανε το κοντρόλ μετά από διώξιμο και από το ύψος του ημικυκλίου έπιασε ένα απίθανο σουτ γράφοντας το τελικό 1-3.

Από εκεί και πέρα τα πάντα είχαν κριθεί. Ο Πλατανιάς είχε αποδεχτεί πλέον την ήττα και ο Ατρόμητος κατάφερε να διαχειριστεί το παιχνίδι άνετα και να φτάσει σε ακόμα μια σημαντική εκτός έδρας νίκη.

MAN OF THE MATCH: Μπορεί ο Γιαννιώτης να κράτησε την ομάδα του «ζωντανή» στη φάση του πέναλτι, όμως ο Βασιλακάκης είχε αποφασίσει να τον... επισκιάσει και τα κατάφερε! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με την φανέλα του Ατρόμητου, πέτυχε δύο πανέμορφα τέρματα με τα οποία οι Περιστεριώτες πέρασαν από τα Χανιά! Τι άλλο να κάνει για να πάρει τον τίτλο από τον εξαιρετικό Γιαννιώτη, που ακολουθεί;

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Εδώ λοιπόν βρίσκεται ο Ανδρέας Γιαννιώτης. Τον... έστειλε ο Βασιλακάκης! Χωρίς υπερβολή, είναι ο άνθρωπος εξαιτίας του οποίου δεν έχασε σήμερα ο Ατρόμητο. Στο 47', έχει πιάσει το πέναλτι του Μπούντνικ και έχει δώσει το σύνθημα για την ανατροπή. Πριν από αυτό όμως, είχε... κατεβάσει ρολά και στο σουτ του Νταβέσα στο 33'. Κανονικά είναι MVP, αλλά δυστυχώς ο τίτλος είναι μόνο για έναν!

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μπούντνικ. Ο επιθετικός του Πλατανιά, έχασε το πέναλτι με το οποίο ο Πλατανιάς θα έφτανε στο 2-0, αλλά και στη συνέχεια είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία να σκοράρει που πάλι την... πέταξε στα σκουπίδια. Αυτός τα έχασε, οι αντίπαλοι τα έβαλαν και ο Πλατανιάς έχασε!

Η ΓΚΑΦΑ: Την έκαναν ο Στάμου με τον Βάντερσον. Ο πρώτος στην προσπάθειά του να κόψει τον Ουάρντα, έστειλε την μπάλα στον δεύτερο κι αυτή εμφανίστηκε μπροστά στον Αιγύπτιο που είπε... ευχαριστώ κι έκανε το 1-2.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Τάσος Σιδηρόπουλος, είχε μια δύσκολη φάση να διαχειριστεί. Αυτή του πέναλτι. Ο Ρισβάνης έχει ανατρέψει πεντακάθαρα τον Ενσικουλού και σωστά ο διεθνής ρέφερι έδωσε την ποινή. Από εκεί και πέρα δεν είχε κάποια άλλη δύσκολη φάση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Πλατανιάς για 45 λεπτά ήταν... μαγικός! Έκανε ό,τι ήθελε το... φάντασμα του Ατρόμητου. Προηγήθηκε, έχασε ευκαιρίες, στην επανάληψη είχε το πέναλτι που μπορούσε να κάνει το 2-0, ο Γιαννιώτης το έβγαλε κι εκεί όλα τέλειωσαν. Πλέον τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα με τους Κρητικούς να μένουν στους 6 βαθμούς.

Από την άλλη, ο Ατρόμητος κέρδισε για πρώτη φορά φέτος και με ανατροπή. Έδειξε τεράστια αποθέματα ψυχής και με τον Γιαννιώτη να δίνει το... σύνθημα της ανατροπής έφτασε στο 1-3. Συνέχισε την πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί φέτος, έμεινε σε απόσταση μιας νίκης από την πρώτη θέση και με το πρόγραμμα θεωρητικά να τον ευνοεί!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον (83' Καρασαλίδης), Ούμπιδες (46' Μπουσούλατζιτς), Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα, Ντάουντα

Πλατανιάς (Μ. Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάθης, Ντικαμονά (88' Ουές), Δημούτσος (76' Παπανικολάου), Σκαρντοβέλι, Ντίντακ (59' Στανισάβλιεβιτς), Αγγελόπουλος, Στάμου, Κοροβέσης, Ενσικουλού, Μπούντνικ
gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics