Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2017

Ο Πλατανιάς συμφώνησε με την Παρτιζάν για τον δανεισμό του 27χρονου Σέρβου τερματοφύλακα Φίλιπ Κλιάιτς μέχρι το τέλος της σεζόν.

 


Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για τον Πλατανιά, ο οποίος συμφώνησε με την Παρτιζάν για τον δανεισμό του τερματοφύλακα Φίλιπ Κλιάιτς μέχρι το τέλος της σεζόν.


Ο 27χρονος πανύψηλος (1,95) γκολκίπερ, ο οποίος ξεκίνησε ως βασικός τη σεζόν (αγωνίστηκε μάλιστα στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακο) έχασε τη θέση του μετά την απόκτηση του έμπειρου Βλάντιμιρ Στόικοβιτς και είχε ζητήσει να αποχωρήσει σε ομάδα που θα του εγγυηθεί θέση βασικού.

ADVERTISING

Ο Κλιάιτς θα βρει στα Περιβόλια τους συμπατριώτες του Φίλιπ Στανισάβλιεβιτς και Μίλο Στόιτσεφ και αναμένεται να προσθέσει ποιότητα σε μία θέση που οι Κρητικοί έδειξαν να πονάνε φέτος, όπως έδειξε ο πρώτος γύρος της Super League.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics