Breaking News
05 Ιανουαρίου 2018

Την απόκτηση τριων παικτών ανακοίνωσε σήμερα ο Πλατανιάς, στην προσπάθεια που θα κάνει στον β΄ γύρο η ομάδα της Κρήτης για να παραμείνει στη Super League.

 

Συγκεκριμένα στο δυναμικό του συλλόγου ανήκουν και επίσημα οι Φίλιπ Κλάγιτς, Μικαέλ Μαλσά και Βιερά Ελόνγκ Ντουαλά. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «H ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων καλωσορίζει στην οικογένειά της, τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της.

Τον 27χρονο Σέρβο γκολκίπερ Φίλιπ Κλάγιτς, ο οποίος αποκτήθηκε με εξάμηνο δανεισμό από την Παρτίζαν Βελιγραδίου. Τον 22χρονο Γάλλο μέσο, Μικαέλ Μαλσά, ο οποίος αποκτήθηκε με εξάμηνο δανεισμό από την Φορτούνα Σιτάρντ.

Τον 30χρονο μέσο Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά, από την Ισημερινή Γουινέα, ο οποίος συμφώνησε με την ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.»
ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics