Breaking News
26 Ιανουαρίου 2018

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του Πλατανιά, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα την επιστροφή του έμπειρου μεσοεπιθετικού Σαλόζε Ουντότζι στον σύλλογο.


Η ανακοίνωση του συλλόγου των Χανίων: Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σαλόζε Ουντόζι (Chigozie Saloze Udoji), ο οποίος επιστρέφει ξανά στην ομάδα μας, έπειτα από το πρώτο πέρασμα του την αγωνιστική περίοδο 2012-13.
Ο 31χρονος (16.7.86) μεσοεπιθετικός υπέγραψε με τον Πλατανιά συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2018 και θα πάρει το νούμερο 25. Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, καλωσορίζει τον Σαλόζε Ουντόζι στην οικογένειά της.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics