Breaking News
31 Μαρτίου 2018

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο μεγαλομέτοχος της Χανιώτικης ΠΑΕ εξόφλησε τους παίκτες του Πλατανιά προσδοκώντας σε οφέλη μέσω της αδειοδότησης.

 



Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι παίκτες εξοφλήθηκαν μέχρι κεραίας από τη διοίκηση του Πλατανιά, η οποία φαίνεται να βρίσκεται στο τελικό στάδιο για την κατάθεση του φακέλου στην Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ.

Είναι αλήθεια ότι εδώ και καιρό υπήρχαν ανοικτές εκκρεμότητες από τη διοίκηση προς το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πλατανιά, ωστόσο σε ανύποπτο χρόνο ο πρόεδρος Μαν. Μαθιουλάκης είχε επισημάνει ότι θα προχωρήσει σε πληρωμές. Απ’ ό,τι φαίνεται, λοιπόν, αυτό συνέβη την Πέμπτη κι έτσι αυτή τη στιγμή άπαντες είναι εξοφλημένοι μέχρι τελευταίου ευρώ, ένα γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η ΠΑΕ προχωρά τις διαδικασίες προκειμένου να πάρει αδειοδότηση.

Eπιμέλεια: Μανώλης Σαρρής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics