Breaking News
21 Απριλίου 2018

Μετά την επιστροφή τους στις προπονήσεις την Πέμπτη μετά από ένα διάστημα αποχής λόγω οφειλών και έπειτα από τρεις ημέρες προπονήσεων στο Μάλεμε, οι παίκτες του Πλατανιά ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας ματς της 28ης αγωνιστικής στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο τεχνικός των ουραγών της Super League, Γιάννης Χατζηνικολάου, έδωσε έμφαση στην τακτική και τις στημένες φάσεις και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς. Σε αυτή δεν μετέχουν οι τραυματίες Καρυπίδης και Νίλι.

Αναλυτικά, η αποστολή του Πλατανιά: Κασωτάκης, Κλιάγιτς, Κοκκαλάς, Ντικαμονά, Βάντερσον, Ουές, Σάαντο, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ζίκο Ρενάτο, Μαλσά, Ντουαλά, Ενσικουλού, Γκουρτζίντερ, Κασάλιτσα, Ουντόζι.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics