Breaking News
28 Ιουλίου 2018

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Πλατανιά φέρεται να βρίσκεται ο Φανούρης Γουνδουλάκης με τα σενάρια περί επιστροφής του στους Χανιώτες να δίνουν και να παίρνουν.

 

Μπορεί ο Πλατανιάς να είχε προχωρήσει στην διάψευση των σεναρίων περί επιστροφής του Φανούρη Γουνδουλάκη στο δυναμικό της ομάδας.

Ωστόσο η παρουσία του 35χρονου παίκτη στα γραφεία της ΠΑΕ έδωσε τροφή στα σενάρια περί επιστροφής του στους Χανιώτες.

Ο έμπειρος μέσος ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Δόξα Δράμας είχε φορέσει την φανέλα των Κρητικών από το 2013 μέχρι το 2017 διάστημα στο οποίο αυτοί αγωνίζονταν στην Super League.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως στην διάψευση που είχαν κάνει οι ιθύνοντες του Πλατανιά ανέφεραν πως βρίσκονται σε αναζήτηση έμπειρου παίκτη, ο οποίος θα έχει ηγετικό ρόλο στα αποδυτήρια.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics