Breaking News
28 Αυγούστου 2018

Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του Φρανσίσκο Χοσέ Περντόμο Μπόρχες ή Νίλι. Διάψευση για Ντιμπάλ.

 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φρανσίσκο Χοσέ Περντόμο Μπόρχες (Francisco José Perdomo Borges) ή Νίλι.
Ο 24χρονος (18.2.94) Ισπανός παίκτης, που αγωνίστηκε και πέρυσι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος της Super League με τη φανέλα του Πλατανιά αφήνοντας θετικές εντυπώσεις, υπέγραψε με την ομάδα μας συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια και αναμένεται μέχρι αύριο να έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας μας στα 3-5 Πηγάδια.


Επίσης η ομάδα των Χανίων διέψευσε πως έχει κάνει κρούση στον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Ντιμπάλ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ διαψεύδει κατηγορηματικά δημοσίευμα ιστοσελίδας που τη θέλει να έχει κάνει κρούση στον ποδοσφαιριστή Μπρούνο Ντιμπάλ.
Σχετικά με το θέμα, ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά, Βασίλης Αμανατίδης, κάνει την ακόλουθη δήλωση:
«Αγνοώ κάθε ύπαρξη του συγκεκριμένου θέματος και διαψεύδω κατηγορηματικά το σχετικό δημοσίευμα. Δεν επιτρέπω σε κανέναν χρησιμοποιεί για μεταγραφικά «παιχνίδια» το όνομα του Πλατανιά».
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics