Breaking News
16 Οκτωβρίου 2018

Παρά την κόντρα των προηγούμενων χρόνων, Πλατανιάς και ΑΟΧ/Κισσαμικός αποφάσισαν να δώσουν φιλικό, στην πρόβα τζενεράλε τους ενόψει της έναρξης της Football League.

 


Η ανακοίνωση του Πλατανιά για το φιλικό αναφέρει:


Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει ότι το Σάββατο 20/10/18 θα πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας με αντίπαλο τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Μάλεμε και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Η ανακοίνωση του ΑΟΧ/Κισσαμικού έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα (15/10) επανήλθαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε γενική αντοχή και ομαδική επιθετική τακτική.

Στο τελευταίο της τεστ πριν το ματς της πρεμιέρας με τη Σπάρτη η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Πλατανιά, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 17:00, στο γήπεδο του Μάλεμε.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics