Breaking News
06 Ιουνίου 2019

Παγώνουν» οι συζητήσεις του Πλατανιά με τον ταλαντούχο εξτρέμ Γιάννη Παπανικολάου, τη στιγμή που ολοένα αυξάνονται οι ομάδες της Superleague που τον έχουν στο στόχαστρό τους.

 

Οι Χανιώτες έχουν καταθέσει εδώ και καιρό πρόταση ανανέωσης στον νεαρό άσο με αυξημένες αποδοχές, ζητώντας του να απαντήσει σε συγκεκριμένη χρονικό διάστημα.

Η καταληκτική ημερομηνία παρήλθε εδώ και μέρες χωρίς ο Παπανικολάου να δώσει την απάντησή του και πλέον στον Πλατανιά στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις για να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή τους.

Για τον ταλαντούχο εξτρέμ υπάρχει ενδιαφέρον από τον Πανιώνιο και τη Λαμία, ενώ εσχάτως φέρεται να μπήκε και στη λίστα του ΟΦΗ.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics