Breaking News
31 Οκτωβρίου 2019

Με τον Μάικιτς να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για ομάδες και παίκτες |+21

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση έχει ως εξής: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πλατανιά Χανίων για την αυριανή αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης για τη 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας, συμμετείχε κανονικά και ο Αμπντούλ Ουές, ο οποίος επέστρεψε από την Κίνα, όπου βρισκόταν με την Εθνική Ενόπλων.

Ο Μάικιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα της Δευτέρας με τον Εργοτέλη ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Οι παίκτες του Πλατανιά θα συγκεντρωθούν αύριο το πρωί στο Μάλεμε, όπως γίνεται σε όλα τα εντός έδρας ματς και στη συνέχεια ο κ.Τάτσης θα ανακοινώσει την αποστολή».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics