Breaking News
09 Νοεμβρίου 2019

Αναχώρησε ο Πλατανιάς με προορισμό την Καλαμαριά. Η αποστολή επιβιβάστηκε το βράδυ της Παρασκευής στο πλοίο.

 

Από ‘κει και πέρα και όπως γίνεται γενικότερα με τις αποστολές των χανιώτικων ομάδων στις περισσότερες περιπτώσεις, ο Πλατανιάς εν προκειμένω θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με το πούλμαν για να παίξει το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου.

Οπως γίνεται γνωστό, ο Νίλι, θα είναι διαθέσιμος, καθώς θα επιστρέψει με πτήση στη Θεσσαλονίκη από την Ισπανία που βρίσκεται και έτσι θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτή την δύσκολη, εκτός έδρας αποστολή.

Ο Πλατανιάς προτίθεται να ανακοινώσει την αποστολή το Σάββατο, αλλά σε κάθε περίπτωση, ο Ουές έχει ταξιδέψει με την υπόλοιπη ομάδα, αντίθετα με τον Μάικιτς που παρέμεινε στα Χανιά λόγω του τραυματισμού του στον ώμο.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε η ομάδα μας, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει στην Καλαμαριά, τον Απόλλωνα Πόντου για τη 4η αγωνιστική της Super League 2.Για τη Θεσσαλονίκη αναχώρησε η ομάδα μας, καθώς την Κυριακή αντιμετωπίζει στην Καλαμαριά, τον Απόλλωνα Πόντου για τη 4η αγωνιστική της Super League 2.

Στη σημερινή προπόνηση, ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, έδωσε έμφαση στην τακτική.
Κανονικά συμμετείχε ο Ουές, που υπολογίζεται για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ ο Νίλι θα ενσωματωθεί στην αποστολή στη Θεσσαλονίκη.

Το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Μάικιτς.
athlitiko.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics