Breaking News
11 Μαρτίου 2021

Την ύστατη λύση επέλεξαν ο Ολυμπιακός και ο διεθνής παίκτης αφού δεν βελτιώθηκε η κατάστασή του

 

Οι θεραπείες όσο εντατικές και μακροχρόνιες και αν ήταν δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η υπομονή όσο μεγάλη κι αν ήταν εξαντλήθηκε, αφού φάνηκε ότι δεν οδηγούσε κάπου. Ετσι, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Ολυμπιακός με το ιατρικό του επιτελείο συμφώνησαν ότι η ενδεδειγμένη λύση πλέον για να ξεπεραστεί μια και καλή το πρόβλημα που συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον διεθνή φόργουορντ στον αυχένα είναι η χειρουργική επέμβαση.

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν ενημερώσει πως ο Παπανικολάου ταλαιπωρείται από “ισχυρό ραιβόκρανο”. Δεν αγωνίστηκε στις 16 Δεκεμβρίου με τη Βαλένθια. Επέστρεψε την επόμενη εβδομάδα για τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε (23/12), όπου τραυμάτισε για μία ακόμη φορά τον αυχένα του. Οι εξετάσεις έδειξαν “αριστερή προβολή του Α5-Α6 δίσκου με πίεση επί του επισκληρίδιου λίπους” και από τότε παραμένει εκτός δράσης. Αυτά σε ό,τι αφορά τους ιατρικούς όρους και τις ακριβείς διαγνώσεις.

Επί της ουσίας, οι εκτιμήσεις που γίνονται για πλήρη ανάρρωση μετά την επέμβαση κάνουν λόγο για 10-12 εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει αρχές με μέσα Ιουνίου. Τότε, αρχές Ιουνίου η Εθνική ανδρών είναι προγραμματισμένο να αρχίσει την προετοιμασία της για τη μεγάλη πρόκληση του Προολυμπιακού τουρνουά που θα συμμετάσχει στα τέλη του μήνα στη Βικτόρια του Καναδά. Λογικά

λοιπόν, υπάρχει και αγωνία για το αν θα προλάβει να είναι παρών στο κάλεσμα, με τις ημερομηνίες να δείχνουν οριακές.

Sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο καιρός σήμερα 11/03/2021

 

Στην 5η θέση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος 470 βρίσκονται οι Μάντης/Καγιαλής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics