Breaking News
-->

Άγριο «ξύλο» σε φιλανθρωπικό αγώνα γκολφ [vid]

17 Απριλίου 2021

Ένας φιλανθρωπικός αγώνας γκολφ στη Νότια Αφρική εξελίχθηκε σε «ροντέο», με δύο άνδρες να παίζουν άγριο «ξύλο» μπροστά στο κοινό και τον έναν, μάλιστα, να επιτίθεται στον άλλον με το κοντάρι της σημαίας.

 

 Από ένα φιλικό μίτινγκ με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό, σε… ρινγκ ανοιχτού χώρου. Κάπως έτσι εξελίχθηκε ο φιλανθρωπικός αγώνας γκολφ που διεξήχθη στη Νότια Αφρική, με δύο άνδρες να αλλοιώνουν τον χαρακτήρα της περίστασης παίζοντας άγριο «ξύλο» μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες.

Αφού ήρθαν στα χέρια, ο ένας άφησε τον άλλον χωρίς μπλούζα κι ο δεύτερος απάντησε, κάνοντας επίθεση με το κοντάρι από το σημαιάκι, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά στο παρακάτω βίντεο:

gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης

Η ITTF ανακοίνωσε τo νέο ranking list για τις μικρές ηλικίες

Συνάντηση Υφυπουργού -Περιφερειάρχη για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics