Breaking News
09 Ιουλίου 2021

Έμφαση σε κατοχή, τακτική και φυσική κατάσταση δόθηκε στην σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ, από την οποία απουσίασαν Ντε Γκούζμαν, Σαρντινέρο, Ναμπί, Τσιλιανίδης και Στάικος.
ΟΦΗ:Πολλή η δουλειά, πολλές και οι απουσίες

Ασκήσεις πάσας, παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και πρόγραμμα φυσικής κατάστασης περιελάμβανε το προπονητικό πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ την Παρασκευή (9/7) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν και Αντριάν Σαρντινέρο, με τους Αντίλ Ναμπί, Κοσμά Τσιλιανίδη και Πασχάλη Στάικο να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Φελίπε Σόουζα, ο οποίος έχει άδεια από την κρητική ομάδα.
Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Σάββατο (10/7), στις 08:30 και θα είναι η τελευταία επί κρητικού εδάφους, πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΟΦΗ για την Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.
Διαβάστε επίσης:

sport-fm.gr

Την αποχώρησή της από τη δράση ανακοίνωσε η Χριστίνα Φίλη

 

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics