Breaking News
01 Αυγούστου 2022

Σκηνές που σοκάρουν σε αγώνα ερασιτεχνικής κατηγορίας στην Αργεντινή, με ποδοσφαιριστή να χτυπάει βάναυσα γυναίκα διαιτητή.


Ακόμα ένα σκηνικό βίας στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, με θύμα αυτή τη φορά την 30χρονη διαιτητή Ντάλμα Κορτάδι. Η ρέφερι του αγώνα Γκαρμένσε-Ντεπορτίβο Ιντεπεντένσια για το τοπικό πρωτάθλημα του Μπουένος Άιρες, δέχτηκε σοκαριστική επίθεση από ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, μετά από δύο κάρτες που έδειξε σε συμπαίκτες του για διαμαρτυρία.

Η διαιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, ενώ ο 34χρονος δράστης, Κριστιάν Τιρόνε συνελήφθη από την αστυνομία. Το θλιβερό περιστατικό καταδίκασε και η ομάδα του, που στάθηκε στο πλευρό της Κορτάδι.

«Χτυπήθηκα στο κεφάλι, τα χέρια και πονούσα πολύ. Ζαλιζόμουν και έκανα εμετό. Πήγα για εξετάσεις στο νοσοκομείο, έκανα αξονική για να δουν ότι δεν έχω κάτι σοβαρό. Στη συνέχεια έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Αυτό που έγινε εκτός όλων των άλλων με πλήττει και επαγγελματικά γιατί δεν μπορώ να δουλέψω και ζω από αυτό. Το ματς ήταν ήρεμο μέχρι εκείνα τα λεπτά και τίποτα δεν δικαιολογεί ότι θα αντιδρούσε έτσι. Θα συζητήσουμε με την οικογένειά μου τα επόμενα βήματα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, είμαστε άνθρωποι που πάμε στη δουλειά μας και βγάζουμε το ψωμί μας έτσι. Ο δράστης πρέπει να πληρώσει για ό,τι έκανε. Πρέπει να τον πετάξουν για πάντα από το ποδόσφαιρο. Να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά σε καμία ομάδα. Είναι ένας βίαιος άνθρωπος και πρέπει να είναι έτσι και στη ζωή του. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν αντιδρά έτσι και κανένας δεν αξίζει τέτοια επίθεση», ανέφερε η Κορτάδι στην "Ole".

Διαβάστε επίσης

Τελευταία, ο ΟΦΗ έχει δεχτεί συνολικά τρεις επίσημα προτάσεις από μία ομάδα για την πώληση του Ντεβίς Επασί

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 01/08/2022 [vid]

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics