Breaking News
22 Ιανουαρίου 2024

ΟΦΗ: Χωρίς Μπάουμαν στο ματς κυπέλλου με Παναιτωλικό

 

Την αποστολή για τον αυριανό (6μμ) πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Παναιτωλικό στο “Γεντί Κουλέ” ανακοίνωσε ο προπονητής του ΟΦΗ, Πέπε Μελ.

Σε αυτή δεν συμμετέχουν οι τερματοφύλακες Μπάουμαν και Χριστογεώργος, με τον Ελβετό να έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για 10-15 μέρες. Ετσι, στο αυριανό ματς θα αγωνιστεί και πάλι ο Σωτηρίου με τον 19χρονο Καλαφάτη να κάθεται στον πάγκο.

Εκτός έμειναν επίσης και οι Καρώ, Μαρινάκης, οι οποίοι έχουν τεθεί εδώ και καιρό εκτός πλάνων του Ισπανού τεχνικού.

Στην αποστολή του ΟΦΗ βρίσκονται οι Καλαφάτης, Σωτηρίου, Λάρσον, Μπρεσάν, Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Τοράλ, Nέιρα, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκης, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ντίκο, Φελίπε, Μοσκέρα.

Εκτός είναι οι Μπάουμαν, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Καρώ, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Κουτεντάκης, Σημαντηράκης, Θεοδοσουλάκης, Αδαμάκης.

ekriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

 

Με τις νίκες των ΠΑΟΚ, Κολοσσού και Καρδίτσας συνεχίσθηκε η 15η αγωνιστική της Basket League

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics