Breaking News
25 Ιουλίου 2016

Στο τρίτο του φιλικό ματς στο Πράβετς της Βουλγαρίας, ο Πλατανιάς, νίκησε με 2-1 τη Χαποέλ Νιρ Ραμάτ, αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

Με δεδομένο ότι πλέον η κούραση από τις συνεχείς διπλές προπονήσεις έχει κάνει εμφανή τα σημάδια της στις προσπάθειες των παικτών, το πρόσημο και από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρίνεται θετικό. Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Φανούρης Γουνδουλάκης, ενώ οι Ισραηλινοί ισοφάρισαν στο 21ο λεπτό. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Κώστας Μενδρινός στο 54ο λεπτό. Η χανιώτικη ομάδα είχε εκτός από τα δύο τέρματα και ένα δοκάρι με τον Πριντέτα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και 4-5 καλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί. Για τον Πλατανιά αγωνίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο οι: Κοκκαλάς, Μπανανά, Πριντέτα, Αποστολόπουλος, Κουλιμπαλί, Γκνιάτιτς, Ντεβέσα, Γουνδουλάκης, Ηλιάδης, Μανούσος, Ντιλαβέρ. Στο 2ο ημίχρονο έπαιξαν οι: Κασωτάκης, Καρυπίδης, Κάργας, Σκουλουδάκης, Βάντερσον, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός, Τσουράκης, Ντίνας, Γιακουμάκης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics