Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2016

Την ικανοποίησή του για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ελληνικής αποστολής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, εξέφρασε με δήλωσή του στο Πρακτορείο Sport, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Τζούλιος Συναδινός.

«Η Παραολυμπιακή μας ομάδα ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Είχε δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες με την κατάκτηση του χρυσού και του χάλκινου μεταλλίου στη σφαίρα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά για τον σκληρό αγώνα που έδωσαν. Απ` ότι φαίνεται έπεται πολύ καλύτερη συνέχεια με τους υπόλοιπους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν στους Αγώνες του Ρίο. Αυτά τα παιδιά είναι ήδη νικητές. Και οι 60 που έχουν έρθει εδώ. Θεωρώ ότι θα γυρίσουμε στη χώρα με πολλές επιτυχίες», τόνισε ο κ. Συναδινός, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τόσο τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών του στίβου, όσο και την απονομή στους δύο Έλληνες Παραολυμπιονίκες, τον Θανάσα Κωνσταντινίδη και τον Δημήτρη Ζησίδη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics