Breaking News
09 Σεπτεμβρίου 2016

H παρουσία του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας, αλλά και η διοικητική σταθερότητα ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τον Χρήστο Καρυπίδη στην Κρήτη και τον Πλατανιά.

Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου και ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ο έμπειρος αμυντικός τόνισε μεταξύ άλλων:

«Μετά το πέρασμά μου από την Ξάνθη ήθελα να κάνω μια νέα αρχή. Ο Πλατανιάς για μένα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για να συνεχίσω την καριέρα μου. Μια ομάδα, στην οποία υπάρχει σταθερότητα στη διοίκησή της, έχει έναν από τον από τους πιο έμπειρους προπονητές του πρωταθλήματος, ο οποίος έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, καθώς και ένα προπονητικό κέντρο, το οποίο είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Νομίζω ότι όλα αυτά μαζί, παίζουν σημαντικό ρόλο στο να αποδεχτεί ένας παίκτης μια πρόταση».

- Για την περσινή πορεία του Πλατανιά, την οποία έζησε ως αντίπαλος: «Ηταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Για λίγους βαθμούς δεν κατάφερε να μπει στην πεντάδα, ενώ θεωρώ ότι ήταν μια από τις ομάδες που έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο, ειδικά στον δεύτερο γύρο».

- Για τους στόχους: «Να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα παλεύει όλα τα παιχνίδια. Αν το πετύχουμε αυτό, τότε όλοι στην ομάδα στο τέλος της κούρσας θα είμαστε χαρούμενοι».

- Για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος: «Πιστεύω ότι οι ομάδες που ενισχύθηκαν περισσότερο είναι οι μεγάλες. Αυτό θα κάνει καλύτερο το φετινό πρωτάθλημα από το περυσινό και εύχομαι επιτέλους να δούμε να υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός όσον αφορά την κορυφή».

- Για τις κορυφαίες στιγμές στην καριέρα του: «Εχω παίξει στον ΠΑΟΚ και από εκεί κατάφερα να πραγματοποιήσω ένα μεγάλο όνειρο. Να αγωνιστώ στο εξωτερικό, πηγαίνοντας στην Σκοτία και την Χαρτς. Στην Κύπρο κατάφερα να πανηγυρίσω τα πρώτα μου τρόπαια (2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ), στιγμές που θα τις θυμάμαι μια ζωή. Επίσης, ο τελικός που παίξαμε με την Ξάνθη απέναντι στον Ολυμπιακό. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν στιγμές που σκέφτομαι εκείνο το παιχνίδι. Μπορεί να αντιμετωπίζαμε τον πρωταθλητή, αλλά θεωρώ ότι η παρουσία μας ήταν πολύ καλή. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και πιστεύω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας στο τέλος».

- Το μήνυμά του στον κόσμο του Πλατανιά: «Να είναι σίγουρος ότι σε κάθε παιχνίδι θα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έρχονται θετικά αποτελέσματα. Αυτό που θέλουμε από την πλευρά μας είναι να τους έχουμε στο πλευρό μας συνέχεια, κυρίως στις δύσκολες στιγμές».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics