Breaking News
10 Σεπτεμβρίου 2016

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Παναγιώτη Γκιώνη στην Μπογκόρια.

Ο Ελληνας πρωταθλητής αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πολωνικό πρωτάθλημα και βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπίτζοζ νίκησε με 3-0 τον Χαρμίτ Ντεσάι (Ινδία) και βοήθησε την Μπογκόρια να κερδίσει με 3-0. 

«Ήμουν έτοιμος και εξακολουθώ μετά το Ρίο να αισθάνομαι πολύ καλά. Βλέπω ότι μου έχει βγει η προετοιμασία και με έχει κρατήσει το πρόγραμμα της φυσικής κατάστασης. Ήμουν σταθερός και ο Ινδός δεν ήταν τόσο αποδοτικός απέναντι σε άμυνα», δήλωσε για τον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα της Μπογκόρια ο Γκιώνης κι ακολούθως είχε να πει ενδιαφέροντα πράγματα αναφορικά με τις εντυπώσεις του σε αυτό το ξεκίνημα: «Παίξαμε σε μικρή αίθουσα κατ? αρχήν κι επικρατούσε πολλή ζέστη γιατί γενικά είναι υψηλές οι θερμοκρασίες για τη χώρα. Σήμερα είχε 30 βαθμούς. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 150 άτομα. Ήταν ενθουσιώδη και τους άρεσαν πολύ 2-3 θεαματικά ράλι που έπαιξα. Το πρωτάθλημα δεν έχει την αύρα της Μπουντεσλίγκα, αλλά είναι πολύ οργανωμένο κι έχει καλές συνθήκες, ενώ βρίσκω πολύ ζεστό και το κλίμα στην ομάδα σε αυτές τις λίγες ημέρες που είμαι εδώ μαζί με τα άλλα παιδιά. Κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση και θέλω να το πω, είναι ότι στα παιχνίδια υπάρχουν ball boys. Δεν μάζευαν οι αθλητές τα μπαλάκια, αλλά τα παιδιά και αυτό βοηθούσε στο να έχει ροή το παιχνίδι. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο αυτό, γίνεται σε ελάχιστες χώρες». 

Στη Γαλλία στη Pro B διεξήχθη η 2η αγωνιστική, η Αζέν αντιμετώπισε εκτός έδρας τη Ναντ και γνώρισε την πρώτη ήττα της με 3-1. Αγωνίστηκαν τόσο ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, όσο και ο Τάσος Ρηνιώτης. Οι δύο πρωταθλητές μας είχαν παρουσία στα τρία από τα τέσσερα επί μέρους ματς και παρά τα αρνητικά αποτελέσματα έκαναν αξιόλογη προσπάθεια σε πολύ δύσκολη αποστολή. Ο Ρηνιώτης μπήκε πρώτος στον αγωνιστικό χώρο και κάμφθηκε από τον πολύπειρο Ρουμάνο Βασίλε Καλούς με 3-1 σετ. Μαζί με τον Κωνσταντινόπουλο έπαιξαν αργότερα στο διπλό και λύγισαν με 3-1 σετ. Στο 4ο παιχνίδι της σειράς αγωνίστηκε ο Κωνσταντινόπουλος κι έχασε 3-2 σετ σε ντέρμπι με τον Γάλλο Μπαστιέν Ρεμπέρ (7-11 το 5ο σετ).

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics