Breaking News
01 Οκτωβρίου 2016

 Ο Νταβίντ Βίγια σημείωσε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι δύο γκολ και οδήγησε τη Νιού Γιόρκ Σίτι FC στην εκτός έδρας νίκη 2-0 επί των Χιούστον Ντάιναμο, «επιτρέποντας» στην ομάδα του να «σκαρφαλώσει» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Ανατολική Περιφέρεια του αμερικανικού πρωταθλήματος (MLS).

Με τα δύο γκολ που πέτυχε, ο Ισπανός επιθετικός έφτασε τα 21 συνολικά στο πρωτάθλημα και πέρασε στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, έχοντας ένα περισσότερο από τον Μπράντλεϊ Ράιτ-Φίλιπς των Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς.

Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έχει 51 βαθμούς στην κατάταξη της Ανατολής, δύο περισσότερους από την Τορόντο FC, ενώ έχει εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ, όπου θα λάβει μέρος για πρώτη φορά, καθώς έκανε «ντεμπούτο» στο MLS το 2015.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics