Breaking News
10 Οκτωβρίου 2016

 

Η ανάγκη για ασφαλέστερη οδήγηση ακόμη και κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες καθώς και η προσπάθεια να μειωθούν δραστικά οι ποσότητες εκπομπών ρύπων, είναι οι σημαντικότεροι λόγοι που οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αξιοποιούν περισσότερο τις δυνατότητες των ηλεκτρονικών συστημάτων. 

 Ο προγραμματισμός των αυτοκινητοβιομηχανιών προβλέπει εντονότερη παρουσία των ηλεκτρονικών διατάξεων στη δομή του αυτοκινήτου και στενή συνεργασία τους με τις μονάδες ηλεκτροκίνησης.
 Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, η πλειονότητα των κατασκευαστών εξέθεσαν πρωτότυπα και μελέτες που αφορούν τα μελλοντικά αυτοκίνητα. Η Nissan, έδωσε έμφαση στην Ευφυή Κινητικότητα, θέτοντας το πλαίσιο για την ασφαλέστερη μετακίνηση των ανθρώπων.
Παρουσιάστηκαν οι τρεις βασικοί πυλώνες του φιλόδοξου προγράμματος: 
- Intelligent Drive, αποτελεί την αιχμή του δόρατος στο ντεμπούτο του συστήματος ProPILOT που ενσωματώθηκε στο minivan Serena στην Ιαπωνία. Η Nissan έχει προγραμματίσει την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της συγκεκριμένης τεχνολογίας, με το νέο Qashqai το επόμενο έτος.
- Intelligent Power, έχει σαν αφετηρία την παραγωγή του αμιγώς ηλεκτροκίνητου οχήματος Leaf, ενός μοντέλου που πρωτοπορεί στις εφαρμογές αιχμής που αφορούν τις τεχνολογίες ηλεκτροκίνητων οχημάτων (EV).
- Intelligent Integration, η Νissan σε συνεργασία με την Eaton, επιχειρεί να αλλάξει τον χάρτη στην τεχνολογία των μπαταριών EV, δημιουργώντας την οικιακή μονάδα αποθήκευσης ενέργειας με την ονομασία xStorage. Ενώνει τις δυνάμεις της με την Enel, σχετικά με τις δοκιμές της τεχνολογίας παροχής ενέργειας από το όχημα προς το δίκτυο στη Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. 
 Ένα σημαντικό παράδειγμα της συγκεκριμένης τεχνολογίας αιχμής, είναι το περίπτερο της Nissan στο Παρίσι το οποίο τροφοδοτείται με ενέργεια εν μέρει από το Leaf, χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές μεθόδους φόρτισης, για να προσφέρει ενέργεια στον εκθεσιακό χώρο. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics