Breaking News
19 Νοεμβρίου 2016

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ελληνικό χάντμπολ παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις για τον 3ο γύρο του Challenge Cup των ανδρών, καθώς στο πλαίσιο της συγκεκριμένης φάσης «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» δύο ελληνικές ομάδες, κάτι που συμβαίνει για τέταρτη φορά στην ιστορία σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο ΙΕΚ Ξυνή υποδέχεται σήμερα (18:20) στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τον ΑΣΕ Δούκα, με τις δύο ομάδες να θέλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα ρεβάνς που είναι προγραμματισμένος για τις 26 Νοεμβρίου (13:30) στο «Δαΐς». Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης θα είναι οι Λιθουανοί Τόμας Μπαρίσας και Ποβίλας Πετρούσις, ενώ η ομάδα που θα μείνει... ζωντανή από τον ελληνικό «εμφύλιο» θα πάρει το «εισιτήριο» για τους «16» του Challenge Cup.

Κατηγορία: Χάντμπολ Ευρωπαϊκά Κύπελλα
onsports.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics