Breaking News
21 Νοεμβρίου 2016

 

Στο τραπέζι σενάριο για υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων από τη φετινή σεζόν της Superleague, το οποίο φέρνει νέα αναστάτωση σε ένα πρωτάθλημα που ουδείς μπορεί να γνωρίζει πως και πότε θα ολοκληρωθεί.

Η Nova ζητούσε το καλοκαίρι την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος και μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο υπήρχε η μείωση των ομάδων αρχικά σε 14 και στη συνέχεια σε 12, προκειμένου το προϊόν να γίνει πιο ανταγωνιστικό.


Η Super League άφησε στην άκρη το θέμα, ωστόσο φαίνεται πως θα πέσει άμεσα στο τραπέζι των συζητήσεων.

Δες την εξέλιξη όλων των αγώνων από το καλύτερο live score!

Deloitte και PwC θα παρουσιάσουν την έρευνά τους για τους πιθανούς τρόπους διεξαγωγής του πρωταθλήματος, την οποία έχουν παραγγείλει οι ΠΑΕ, και η ανακοίνωση των συμπερασμάτων θα φέρει εξελίξεις στο επόμενο Δ.Σ. της Λίγκας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» θεωρείται δεδομένο πως θα τεθεί ξανά θέμα αναδιάρθρωσης του πρωταθλήματος από φέτος, με μπροστάρη τον Χρήστο Πανόπουλο και να γίνει αλλαγή στην προκήρυξη του πρωταθλήματος έτσι ώστε να υποβιβαστούν 4 αντί για 2 ομάδες.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics