Breaking News
25 Νοεμβρίου 2016

Μπορεί κάποτε ένα δικό του γκολ να στέρησε από τον Ολυμπιακό την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, όμως... οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται! Η πειραϊκή ομάδα και ο Στίβεν Τζέραρντ ανέπτυξαν στη συνέχεια έναν ιδιαίτερο δεσμό, κυρίως λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει ο αρχηγός της Λίβερπουλ, και μάλιστα κάποια στιγμή είχε τιμηθεί με ειδική πλακέτα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 


«Πάντα θα έχω μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου για τον Ολυμπιακό! Κατ' αρχήν γιατί στο φιλικό παιχνίδι που δώσαμε στο Άνφιλντ έδειξε ότι ήταν μία πολύ επαγγελματική ομάδα και με τίμησε με τον καλύτερο τρόπο. Και επίσης, γιατί θυμάμαι το σημαντικό παιχνίδι που είχαμε παίξει το 2004. Ήταν ένα σπουδαίο ματς για εμένα, γιατί εκείνη τη χρονιά με δικό μου γκολ συνεχίσαμε και στο τέλος καταφέραμε να κατακτήσουμε το Champions League. Πάντα προσπαθώ να δω τι κάνει ο Ολυμπιακός, να το μάθω όταν σκοράρει και ποια είναι τα αποτελέσματά του. Είμαι φαν του Ολυμπιακού και θα τον υποστηρίζω για πάντα. Είναι μία από τις ομάδες μου και έχει μέσα μου μία ξεχωριστή θέση», είχε δηλώσει τότε ο Στίβεν Τζέραρντ. 

Και τώρα, που ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ και της Εθνικής Αγγλίας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ενεργό δράση, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της στα social media. Με φωτογραφία του Τζέραρντ και του Μαρινάκη από την ημέρα που τον τίμησαν οι «ερυθρόλευκοι» και με το εξής σχόλιο στα αγγλικά: «Έχεις κι εσύ μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, Στίβεν Τζέραρντ». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics