Breaking News
27 Νοεμβρίου 2016

 

Μία εβδομάδα μετά την διαταγή πληρωμής της Εθνικής Factor ΑΕ για χρέη ύψους 3,3 εκατ. ευρώ κατά της ΕΠΟ, προκύπτουν νέες πληροφορίες για νέο άνοιγμα που μπορεί να φτάνει και τα 15 εκατ. ευρώ!

Το ακριβές ποσό, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, θα προσδιοριστεί μετά από οικονομικό έλεγχο που θα διενεργήσει διεθνής οίκος για να μην υπάρχουν σκιές.

Από την πλευρά τους, τα μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής προσέχουν πολύ πού βάζουν την υπογραφή τους για να μην βρεθούν και οι ίδιοι προ εκπλήξεως.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει καταργηθεί η ηλεκτρονική υπογραφή του προέδρου και ο Ιωάννης Δρόσος υπογράφει μόνο ιδιοχείρως έγγραφα που φτάνουν σε εκείνον, έπειτα από έλεγχο που θα έχει κάνει το μέλος της ΠΔΕ, Αλέξης Δέδες.

sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics