Breaking News
29 Νοεμβρίου 2016

Εναν Έλληνα εμπιστεύτηκε ο Γκας Πογέτ στη νέα «περιπέτειά» του στο πρωτάθλημα Κίνας.

Ο Παναγιώτης Βούλγαρης αναχώρησε ήδη με προορισμό τη Σανγκάη, προκειμένου να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείου του Ουρουγουανού, ο οποίος ανέλαβε την τοπική Σένχουα. Ο γυμναστής της ΑΕΚ δέχθηκε μια τιμητική και εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση, καθώς ο Πογέτ εκτίμησε τις ικανότητές του στο διάστημα της συνεργασίας του στην Ενωση, από τον Οκτώβριο του 2015 έως τον Απρίλιο του 2016. 

Ο Βούλγαρης που χθες αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές στα Σπάτα, είναι γεννημένος στις 28 Οκτωβρίου 1985 και απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας Αθηνών το 2008 με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Εχει εργαστεί ως γυμναστής στον Πανιώνιο και στον Αστέρα Μαγούλας και από το καλοκαίρι του 2014 ανήκε στο προπονητικό τιμ της Ενωσης. Χαρακτηριστικό των ικανοτήτων του ήταν ότι απολάμβανε της εμπιστοσύνης και των τεσσάρων προπονητών που πέρασαν από την Ενωση τα τελευταία δύο χρόνια: του Τραϊανού Δέλλα, του Πογέτ, του Τιμούρ Κετσπάγια και του Ζοζέ Μοράις.

Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει θέμα αντικατάστασής του και η ΑΕΚ θα πορευτεί έως το τέλος της σεζόν με μοναδικό γυμναστή τον Ζοάο Κούνια, συνεργάτη του Μοράις.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics