Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2016

 

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» δίνει νέα διάσταση στην αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε κάνοντας λόγο για μια σειρά γεγονότων που οδήγησαν στη συντριβή.


 Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, o λόγος που το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα (εκδοχή η οποία πια δεν αμφισβητείται) και συνετρίβη ήταν διότι είχε καθυστερήσει την αναχώρησή του από τη Βολιβία, καθώς ένας από τους ποδοσφαιριστές της Σαπεκοένεσε ζήτησε να ανοίξουν τη βαλίτσα του προκειμένου να βρει ένα βιντεοπαιχνίδι!

Σχετκό Περιεχόμενο
Συγκλονιστική «μετάδοση» του αγώνα που δεν πρόλαβε να δώσει η Σαπεκοένσε (pics)
ΣΧΕΤΙΚΑ
5 άρθρα
Ως συνέπεια, όταν το αεροσκάφος απογειώθηκε και πάλι δεν πρόλαβε να ανεφοδιαστεί κάνοντας ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο της πόλης Κομπίχα καθώς αυτό δεν λειτουργεί τη νύχτα!

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Ο λόγος της καθυστέρησης αποκαλύφθηκε από ένα μήνυμα του διευθυντή του βραζιλιάνικου συλλόγου Τσίνιο Ντι Ντομένικο, ο οποίος το ανήρτησε στο λογαριασμό της ομάδας στο Whatsapp, λίγο πριν την απογείωση.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην «Daily Mail» ο αμυντικός της Σαπεκοένσε, Ντέμερσον Κόστα, στο τελευταίο μήνυμα που αναρτήθηκε στο κοινό γκρουπ που είχαν οι ποδοσφαιριστές στο Whatsapp ο Ντι Ντομένικο έκανε πλάκα με το γεγονός ότι ένας πακτης ζητούσε επίμονα να του βρουν το videogame με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση στην απογείωση.
sdna.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics