Breaking News
03 Δεκεμβρίου 2016

Στο «κυνήγι» της πρωτοπόρου της Serie A, Γιουβέντους, παρέμεινε η Νάπολι, η οποία στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής συνέτριψε με 3-0 την έδρα της, την Ιντερ.

Ο Μάρεκ Χάμσικ ήταν ο πρωταγωνιστής των «παρτενοπέι» και γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους στο «Σαν Πάολο» για έναν ακόμη λόγο. Ο 29χρονος Σλοβάκος διεθνής μέσος με το γκολ που πέτυχε χθες έφτασε τα 82 τέρματα στη Serie A, αφήνοντας πίσω στη λίστα των σκόρερ των «παρτενοπέι» τον θρυλικό, Ντιέγκο Μαραντόνα! Για τον αρχηγό της ιταλικής ομάδας αυτό ήταν το 104ο γκολ του σε όλες τις διοργανώσεις, επίδοση με την οποία έπιασε τον Εντινσον Καβάνι. Από το 2012-13 έφτασε τα 34 τέρματα, διάστημα στο οποίο ο μοναδικός μέσος που έχει περισσότερα στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Αντόνιο Καντρέβα με 40 γκολ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics