Breaking News
09 Δεκεμβρίου 2016

 

Το ενδεχόμενο να καταργηθεί σταδιακά η ισοπαλία στους αγώνες ποδοσφαίρου φέρεται να εξετάζει η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου, τις τελευταίες εβδομάδες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τζιάνι Ινφαντίνο φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να εφαρμοστούν από το 2026 και το παγκόσμιο κύπελλο, η καθιέρωση διαδικασίας πέναλτι και στους αγώνες της φάσης των ομίλων.

Συγκεκριμένα, το Μουντιάλ του 2026 θα διεξαχθεί με 48 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε 16 ομίλων των τριών ομάδων. Οι δυο από αυτές θα προκρίνονται στην επόμενη φάση, η οποία θα έχει 32 ομάδες. Σύμφωνα με τους «Times» στόχος της παγκόσμιας ομοσπονδίας είναι να μην υπάρχει ισοπαλία και στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, κάτι που σημαίνει πως οι αγώνες θα οδηγούνται αρχικά στην παράταση, σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στην κανονική διάρκεια και στη συνέχεια, στη διαδικασία των πέναλτι.
novasports.gr

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics