Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
13 Δεκεμβρίου 2016

Κρεμάει ποδοσφαιρικά παπούτσια και κάθεται στο θρανίο ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής προκειμένου να αποκτήσει δίπλωμα προπονητικής

Σύμφωνα με πληροφορίες το  «τέλος» της ποδοσφαιρικής του καριέρας βάζει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης που από το καλοκαίρι του 2015, όταν και αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ είναι ουσιαστικά ανενεργός. 

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει ήδη προχωρήσει στο επόμενο βήμα της καριέρας του, αφού παρακολουθεί μαθήματα προπονητικής για το δίπλωμα UEFA C, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή του κρατικού ραδιοφώνου «Μικρόφωνο στα γήπεδα».

Μάλιστα τα μαθήματα φέρεται να ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο στον Πειραιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο δίπλωμα προπονητικής είναι το πρώτο που μπορεί να αποκτήσει κανείς, και δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του να προπονεί σε επίπεδο ακαδημιών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics