Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2016

Η κάρτα φιλάθλου πήρε νέα αναβολή καθώς με τροπολογία που κατατέθηκε την Πέμπτη στην Βουλή, σε σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η χρήση της για την είσοδο στα γήπεδα θα είναι υποχρεωτική από 31/3/2017.

Πρόκειται για μέτρο που είχε εξαγγείλει ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής στις 21 Αυγούστου 2015, μαζί με τις κάμερες ασφαλείας στα γήπεδα, μέτρο που (θεωρητικά) εφαρμόζεται.  Η κάρτα φιλάθλου με την οποία ο φίλαθλος που θα πηγαίνει στο γήπεδο για να δει την αγαπημένη του ομάδα θα έχει ονομαστικό εισιτήριο και θα ευθύνεται για τυχόν φθορές που θα γίνουν στην θέση του, έπρεπε να τεθεί σε λειτουργία στις 30/9/2015 και από 1/1/2016 να ήταν υποχρεωτικό μέτρο. Η τελευταία χρονικά αναβολή είχε πάει το μέτρο από 1η Γενάρη. Τελικώς η υποχρεωτική χρήση του μετατέθηκε για την 31η Μαρτίου 2017. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics