Breaking News
09 Μαρτίου 2017

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 η ιταλική αστυνομία, όπως αποκαλύπτεται, είχε ενημερώσει την εισαγγελία του Τορίνο για τις σχέσεις οπαδών-μαφιόζων με στόχο το κέρδος από τα εισιτήρια.

Πριν δύο μέρες ο εισαγγελέας της Ομοσπονδίας υποστήριξε ότι ο Αντρέα Ανιέλι και τρεις υπάλληλοι της Γιουβέντους είχαν επαφές με τον Ρόκο Ντομινέλο, γιος αφεντικού της 'ndraghetta (Μαφία της Καλαβρίας), για το θέμα των εισιτηρίων και των διαρκείας της Curva Sud. Ο πρόεδρος των Μπιανκονέρι, κατά πάσα πιθανότητα, θα κληθεί το προσεχές διάστημα για κατάθεση από τον αθλητικό εισαγγελέα, ο οποίος φρόντισε να κάνει μια διευκρίνιση: «Μίλησα για επαφές του Ανιέλι με μαφιόζους, όχι για σχέσεις».

Τώρα, όπως αποκαλύπτεται, η ιταλική αστυνομία είχε ενημερώσει από νωρίς για το τι γίνεται. Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2014 είχε σταλεί αναλυτική έκθεση της αστυνομίας στην εισαγγελία του Τορίνο, στην οποία τονιζόταν ότι η Μαφία θέλει να... κάνει παιχνίδι με τα εισιτήρια της Γιούβε και ότι γίνονται εκβιασμοί προς το κλαμπ.

Αυτή η έκθεση συμπεριλήφθηκε στην έρευνα με την ονομασία «Alto Piemonte» που κάνει η εισαγγελία του Τορίνο, με αντικείμενο την δράση της 'ndraghetta στο Πιεμόντε. Στην ίδια έκθεση της αστυνομίας προς τους εισαγγελείς, τον Σεπτέμβριο του '14, μπαίνουν στο στόχαστρο ηγετικά στελέχη της Curva Sud, με το συγκεκριμένο απόσπασμα: «Υπάρχει σε λειτουργία ένας μηχανισμός με σκοπό το κέρδος για τους ηγέτες των Ultras μέσω των εισιτηρίων ενώ στη συνέχεια μπορούν να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη τους έχοντας συνεργασία σε δουλειές της μαφίας. Ο κόσμος των οργανωμένων οπαδών, παρά τις αμέτρητες προσπάθειες επί χρόνια για την δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος, στην πραγματικότητα έχει πολλές σκοτεινές πλευρές, στις οποίες συχνά καλύπτονται παράνομα οικονομικά συμφέροντα».

Για το όλο θέμα, η ποινή δικαιοσύνη έχει στείλει στο αρχείο οποιαδήποτε αναφορά στο πρόσωπο του Ανιέλι ή οποιουδήποτε άλλου παράγοντα της Γιουβέντους αφού δεν αποδείχθηκε ότι είχαν γνώση ή συμμετοχή σε όσα γίνονται με ultras και μαφιόζους. Η αθλητική δικαιοσύνη, από την πλευρά της, θα καλέσει για κατάθεση τον Ανιέλι, με το χειρότερο σενάριο για τους Μπιανκονέρι, βάσει νόμου, να είναι η επιβολή δυνατού προστίμου.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics