Breaking News
29 Μαρτίου 2017

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσαν οι ΗΠΑ και συστήνουν στους πολίτες τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επισκέψεις τους στην Τουρκία, σε τουριστικούς προορισμούς, σε θρησκευτικούς χώρους και νυχτερινά κέντρα.

Οι ΗΠΑ προειδοποιούν ότι υπάρχει αυξημένη πιθανότητα τρομοκρατικής ενέργειας στην Τουρκία. Επιπλέον τονίζουν ότι λόγω της απειλής οι ταξιδιώτες πρέπει να αποφύγουν να ταξιδέψουν νοτιοανατολικά της χώρας.

Στην οδηγία αναφέρεται ότι το 2016 συνέβησαν αναρίθμητες τρομοκρατικές ενέργειες στην Τουρκία μεταξύ των οποίων πυροβολισμοί, επιθέσεις αυτοκτονίας και εκρήξεις παγιδευμένων αυτοκινήτων σε τουριστικές περιοχές, σε δημόσιους χώρους, σε εορταστικές εκδηλώσεις, σε αθλητικά γεγονότα και σε κυβερνητικές, αστυνομικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλη την Τουρκία που είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο εκατοντάδων ανθρώπων.

Τέλος, η ανακοίνωση προειδοποιεί ότι υπάρχει η πιθανότητα να πραγματοποιηθούν αντίστοιχες επιθέσεις στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Πηγή: skai.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics