Breaking News
12 Ιουνίου 2017

Η ισπανική εφημερίδα «El Confidencial», αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης θα δεχθεί, μια πρόταση ύψους 200 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρεται, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποτελεί προτεραιότητα για τον Ζοσέ Μουρίνιο, που δείχνει διατεθειμένος να κάνει ότι χρειάζεται για να επιστρέψει ο Ρονάλντο στο Μάντσεστερ. 


 Ηδη, πριν λίγες ημέρες η ισπανική εφημερίδα As, είχε αποκαλύψει ότι η ομάδα της Κίνας θα καταθέσει ανάλογη πρόταση 200 εκατ. ευρώ στον Φλορεντίνο Πέρεθ, εξασφαλίζοντας στον Κριστιάνο Ρονάλντο ετήσιο μισθό 120 εκατ, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι Ασιάτες θα ταξιδέψουν αυτή  την εβδομάδα στη Μαδρίτη για να συναντήσουν προσωπικά τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης και να μεταφέρουν επίσημα την πρότασή τους. 

ΑΠΕ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics