Breaking News
18 Ιουνίου 2017

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο  Ζινεντίν Ζιντάν σήκωσε το τηλέφωνο και κάλεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο, προκειμένου να του ζητήσει να μην φύγει.

O προπονητής της Ρεάλ, σύμφωνα με την Marca, ζήτησε από τον Πορτογάλο να αναθεωρήσει την απόφασή του, επειδή θεωρεί καθοριστική την παρουσία του, στις επιδιώξεις των Μαδριλένων για νέα τρόπαια. «Κριστιάνο, μείνε στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε έχουμε ανάγκη για να κερδίσουμε και πάλι».Ο Γάλλος προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης, κάνει διακοπές στην Ιταλία και προσπάθησε να αλλάξει την απόφαση που φέρεται να πήρε ο CR7, μετά την  δίωξη από τις ισπανικές φορολογικές αρχές για υποτιθέμενη φοροδιαφυγή 14,7 εκ ευρώ.  Επίσης. εκτός από τον Ζιντάν, στον Ρονάλντο φαίνεται πως τηλεφώνησαν και αρκετοί συμπαίκτες του -ανάμεσά τους ο Σέρχιο Ράμος- σε προσπάθεια να τον μεταπείσουν. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics