Breaking News
31 Ιουλίου 2017

Ο τεχνικός της Ρόμα, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο ξεκαθάρισε ότι οι Ρωμαίοι δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος δεν έχει πρόβλημα να παραμείνει στους «Τζιαλορόσι»

 

Η φημολογία σχετικά με το μέλλον του Κώστα Μανωλά συνεχίζεται, ωστόσο δεν αποκλείεται στο τέλος ο Έλληνας στόπερ να μείνει και την επόμενη σεζόν στη Ρόμα.

Ο τεχνικός των «Τζιαλορόσι», Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας σχετικά με το μέλλον του Μανωλά και ήταν ξεκάθαρος αναφορικά με την παραμονή του παίκτη στον σύλλογο.

«Ο Μανωλάς επιθυμεί να παραμείνει και η Ρόμα θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ», ήταν το λακωνικό σχόλιο του Ντι Φραντσέσκο.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics