Breaking News
31 Ιουλίου 2017


Η Νιούκαστλ φαίνεται πως εγκαταλείπει για την ώρα την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη καθώς η Μπενφίκα δεν πέφτει κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ

 

Η μετακίνηση του Ανδρέα Σάμαρη στη Νιούκαστλ «παγώνει» - τουλάχιστον για την ώρα – από τη στιγμή που η Μπενφίκα δεν πέφτει κάτω από τα 20 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Έλληνα μέσου.

Οι δύο σύλλογοι είχαν ανοίξει νέο γύρο διαπραγματεύσεων για τον Σάμαρη, ωστόσο οι «Καρακάξες» δεν ανέβασαν τελικά την πρότασή τους πάνω από τα 15 εκατομμύρια ευρώ με την Μπενφίκα να παραμένει αμετακίνητη στις αξιώσεις της.

Ο πρόεδρος των «Αετών», Λουίς Φιλίπε Βιέιρα εξακολουθεί να ζητάει 20 εκατομμύρια ευρώ για να πει το «ναι» και έτσι η Νιούκαστλ αποσύρεται από τη διεκδίκηση του παίκτη. Άλλωστε ο Ράφα Μπενίτεθ ήδη προχώρησε σε μία μεταγραφή στα χαφ, παίρνοντας τον Μίκελ Μερίνο με τη μορφή δανεισμού από την Ντόρτμουντ.

Πάντως, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον Έλληνα μέσο να αναθερμανθεί στο προσεχές μέλλον, μόνο όμως στην περίπτωση που η Μπενφίκα αποφασίσει να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics