Breaking News
22 Αυγούστου 2017

Το πλεονέκτημα της ΑΕΚ στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ με τη Μπριζ την Πέμπτη (24/8, 21.00) θα είναι οι οπαδοί της.

Αυτό υποστήριξε στο match program του παιχνιδιού ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.


Ήδη αμέσως μετά το τέλος του πρώτου παιχνιδιού με τη Μπριζ στο Βέλγιο, οι παίκτες της ΑΕΚ μιλούσαν για την διαφορά που μπορεί να κάνει στη ρεβάνς η παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ. Μάλιστα ακόμα και σημερινά (22/8) βελγικά δημοσιεύματα, κάνουν αναφορά στην "καυτή" ατμόσφαιρα, που θα έχει να αντιμετωπίσει η Μπριζ στην Αθήνα.

Και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, μιλώντας στο επίσημο match program του παιχνιδιού της Πέμπτης (24/8), έκανε λόγο για το αβαντάζ του… δωδέκατου παίκτη. Το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης του Κλωναρίδη:

«Εμείς θα έχουμε το αβαντάζ του δωδέκατου παίκτη που θα είναι ο κόσμος μας και οι Βέλγοι το αβαντάζ του εκτός έδρας γκολ γιατί δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ματς. Δεν βλέπω την ώρα να μπούμε για τα καλά στη χρονιά μετά και την έναρξη των εγχώριων διοργανώσεων, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι διαθέτουμε ομάδα με ποιότητα και ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό εφέτος».
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics