Breaking News
28 Αυγούστου 2017

Αποτελούσε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, αφού όλα τα πυρά της κριτικής έπεφταν στον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο ο Γκάρεθ Μπέιλ έζησε στο ματς κόντρα στη Βαλένθια και την άλλη όψη του νομίσματος.

 

Για την ακρίβεια, ο Ουαλός σε ακόμα ένα ματς δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και έπειτα από μια χαμένη ευκαιρία ακούστηκε από το κοινό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» η πρώτη γιούχα.

Ωστόσο, όταν στο 74’ ο Ζινεντίν Ζιντάν τον πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, οι αποδοκιμασίες προς τον πρώην άσο της Τότεναμ ήταν μαζικές, με τους συμπαίκτες του την ίδια στιγμή να τον χειροκροτούν, θέλοντας να στείλουν το δικό τους μήνυμα στους οπαδούς.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics