Breaking News
01 Σεπτεμβρίου 2017

Τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου για την ζώνη της Νοτίου Αμερικής βρίσκονται εξέλιξη και στο πλαίσιο του αγώνα της Βραζιλίας με το Εκουαδόρ βρέθηκε ο Νέτο, ένας εκ των επιζώντων του αεροπορικού δυστυχήματος της Σαπεκοένσε θέλοντας να εμπνεύσει τους παίκτες της «Σελεσάο».

 

Η τραγωδία που ξεκλήρισε την ποδοσφαιρική ομάδα της Σαπεκοένσε έχει στιγματίσει τη χωρά και όσοι επέζησαν αυτής αποτελούν απτά παραδείγματα από μαχητές της ζωής. Ο Νέτο ήταν από τους τρεις τυχερούς που είδαν το θάνατο να πλησιάζει αλλά επέζησαν και βρέθηκε στον αγώνα της Βραζιλίας στο γήπεδο της Γκρέμιο.

Πριν το παιχνίδι μίλησε με τους παίκτες όπου ξεχώριζαν οι προσηλωμένοι Νεϊμάρ και Κουτίνιο, έχοντας στο πλευρό του τα δύο παιδιά, και έδωσε ένα μάθημα ζωής μέσα από την εμπειρία του από την δοκιμασία στην οποία υποβλήθηκε.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics